Webinar: Het geheim achter de data-gedreven woningcorporaties

23 april 2020

Webinar: Het geheim achter de data-gedreven woningcorporaties

Dit live-webinar is al geweest. Heeft u dit webinar gemist? Download de video onderaan de pagina.

Het is een tijd waarin elke organisatie onderhevig is aan digitale transformatie. In dit webinar behandelen we de uitdagingen op het gebied van data-gedreven werken binnen de woningcorporaties. Woon365 is hét dataplatform voor woningcorporaties, ontstaan vanuit de behoefte van de sector.

Het gezamenlijke model zorgt voor een basis-dataplatform, gebaseerd op een generiek datamodel voor woningcorporaties. Dit zorgt voor lage instapkosten, in de vorm van een maandelijks abonnementsmodel.

Binnen Woon365 kunnen woningcorporaties dashboards kosteloos met elkaar delen, waardoor ze van elkaars kennis en innovatie kunnen profiteren.

Tijdens het webinar ‘Het geheim achter de data-gedreven woningcorporaties’ op donderdag 23 april gaan wij dieper in op het Woon365 platform en werpen wij een blik op de toekomst. Woningcorporatie Mooiland is te gast en vertelt u meer over hun ervaringen met Woon365 en laat u een live demo zien van een set aan dashboards welke draaien op het platform. Bent u ook benieuwd naar de voordelen van Woon365, hoe u als organisatie data-gedreven kunt werken en hoe u dit samen met andere woningcorporaties kunt realiseren?

Programma:
We staan stil bij de volgende onderwerpen:

  • Woon365: Het ontstaan en het product
  • Waar staan we nu en wat kan Woon365 voor jouw woningcorporatie betekenen?
  • Blik op de toekomst: Hoe kunt u data-gedreven gaan werk werken?
  • Vragenronde

Praktijkvoorbeeld: Live demo van Woon365 door onze gastspreker, Piet Heinemans, Business Analist, Woningcorporatie Mooiland

Webinar: Het geheim achter de data-gedreven woningcorporaties gemist?

Geen probleem! Vul het formulier hieronder in om dit gratis webinar alsnog te bekijken.

Meer weten of direct aan de slag?

U heeft waardevolle data en processen vastgelegd in applicaties en databronnen. U wilt deze data en processen gebruiken in nieuwe toepassingen. Apps, portalen en dashboards om snel meer waarde voor uw huurders te bieden. Wij realiseren een geïntegreerd dataplatform dat dit mogelijk maakt. En we helpen u de nieuwe toepassingen snel en effectief in gebruik te nemen.

Wilt u weten wat Woon365 voor uw organisatie op kan leveren? Het is nu mogelijk om op locatie een driedaagse demo aan te vragen. Na deze demo weet u en ziet u precies wat het dataplatform in de praktijk aan inzichten oplevert, en kunt u direct aan de slag met het datamodel en de dashboards die daarin ontwikkeld worden.

Neem nu contact op en vraag een driedaagse demo aan, bij u op locatie.

Meer informatie? Neem contact op!

Meer weten of direct aan de slag?

U heeft waardevolle data en processen vastgelegd in applicaties en databronnen. U wilt deze data en processen gebruiken in nieuwe toepassingen. Apps, portalen en dashboards om snel meer waarde voor uw huurders te bieden. Wij realiseren een geïntegreerd dataplatform dat dit mogelijk maakt. En we helpen u de nieuwe toepassingen snel en effectief in gebruik te nemen.

Wilt u weten wat Woon365 voor uw organisatie op kan leveren? Het is nu mogelijk om op locatie een driedaagse demo aan te vragen. Na deze demo weet u en ziet u precies wat het dataplatform in de praktijk aan inzichten oplevert, en kunt u direct aan de slag met het datamodel en de dashboards die daarin ontwikkeld worden.

Neem nu contact op en vraag een driedaagse demo aan, bij u op locatie.

Neem contact op