CorporatieNL

Verander jouw corporatie: over adoptie en hoe data werkt, voor jou

Woon365 staat op het evenement CorporatieNL en geven daarbij een inspiratiesessie. Hieronder vindt u meer informatie over deze sessie.

Data gedreven organisatie

Iedere organisatie beschikt over heel veel data. Die data zegt niet alleen iets over het verleden, maar kun je ook voor je laten werken. Sterker nog, je kunt beslissingen nemen die door die data worden onderbouwd: data gedreven werken. Het proces om te komen van een organisatie met heel veel data naar een data gedreven organisatie, kent heel veel aspecten. Technische aspecten, functionele aspecten en organisatie-aspecten. Deze sessie gaat over de organisatie en het vertrouwen van werknemers in data: hoe neem je de mensen binnen jouw corporatie mee in het omarmen van data gedreven werken.

In een inspiratie-sessie namen Fabienne Janssen en Cor Boes van Motion10 je mee in het onderwerp “adoptie van data gedreven werken”. Dat vraagt best wat van de mensen binnen jouw organisatie: veranderen van de manier waarop met data wordt gewerkt en verandering van de impact van data. We lieten je zien wat je kunt doen om hiermee succesvol te zijn, welke stappen je daarin moet nemen, hoe je vanuit een strategisch perspectief dit van boven tot onder kunt doorvoeren en hoe je mensen data gedreven werken daadwerkelijk kunt laten omarmen.

Meer informatie?
Vraag een demo aan of meldt u aan voor een adoptiescan!

Een demo aanvragen
Een adoptiescan aanvragen

Meer weten of direct aan de slag?

U heeft waardevolle data en processen vastgelegd in applicaties en databronnen. U wilt deze data en processen gebruiken in nieuwe toepassingen. Apps, portalen en dashboards om snel meer waarde voor uw huurders te bieden. Wij realiseren een geïntegreerd dataplatform dat dit mogelijk maakt. En we helpen u de nieuwe toepassingen snel en effectief in gebruik te nemen.

Wilt u weten wat Woon365 voor uw organisatie op kan leveren? Het is nu mogelijk om op locatie een driedaagse demo aan te vragen. Na deze demo weet u en ziet u precies wat het dataplatform in de praktijk aan inzichten oplevert, en kunt u direct aan de slag met het datamodel en de dashboards die daarin ontwikkeld worden.

Neem nu contact op en vraag een driedaagse demo aan, bij u op locatie.

Meer informatie? Neem contact op!

Meer weten of direct aan de slag?

U heeft waardevolle data en processen vastgelegd in applicaties en databronnen. U wilt deze data en processen gebruiken in nieuwe toepassingen. Apps, portalen en dashboards om snel meer waarde voor uw huurders te bieden. Wij realiseren een geïntegreerd dataplatform dat dit mogelijk maakt. En we helpen u de nieuwe toepassingen snel en effectief in gebruik te nemen.

Wilt u weten wat Woon365 voor uw organisatie op kan leveren? Het is nu mogelijk om op locatie een driedaagse demo aan te vragen. Na deze demo weet u en ziet u precies wat het dataplatform in de praktijk aan inzichten oplevert, en kunt u direct aan de slag met het datamodel en de dashboards die daarin ontwikkeld worden.

Neem nu contact op en vraag een driedaagse demo aan, bij u op locatie.

Neem contact op