Event: Woon365 Roadshow

23 april 2019

Erwin Lima

Digital content strategist

trend-paper-de-toekomst-van-wonen-woon365-dataplatform-woningcorporaties

Op weg naar een data-gedreven toekomst

Het standaard dataplatform Woon365 is een initiatief van woningcorporaties Mooiland, WaterWeg Wonen, Volkshuisvesting Arnhem, Casade en IT-consultancybedrijf Motion10. Op 28 mei en 6 juni organiseerde Motion10 de Woon365 Roadshow bij één van de woningcorporaties van het Woon365-consortium. Tijdens dit event vertelden de aangesloten corporaties meer over het data-gedreven werken en over Woon365.

Dit artikel werd eerder gepubliceerd op www.motion10.nl.

Woon365 is een gezamenlijk dataplatform-model voor woningcorporaties, ontstaan vanuit de sector zelf. Het gezamenlijke model zorgt voor een basis-dataplatform, gebaseerd op een generiek datamodel voor corporaties. Dit zorgt voor lage instapkosten, in de vorm van een maandelijks abonnementsmodel.

Daarnaast kunnen woningcorporaties dashboards kosteloos met elkaar delen binnen Woon365, waardoor ze van elkaars kennis en innovatie kunnen profiteren.

De Woon365 Roadshow – op een locatie bij u in de buurt

Op 28 mei en 6 juni van 9:00 tot 13:00 uur, organiseerde Motion10 de Woon365 Roadshow bij één van de woningcorporaties van het Woon365-consortium. We kwamen naar:

– Waalwijk, bij woningcorporatie Casade;
– Arnhem, bij Volkshuisvesting Arnhem.

Deze woningcorporaties stelden hun locatie beschikbaar om meer te vertellen over data-gedreven werken en over hun ervaringen met Woon365.

Het evenement was interessant voor alle managementfuncties die te maken hebben met Informatievoorziening binnen een woningcorporatie. Zoals: Informatiemanager/ Manager I&A, IT management, Adviseur ICT / I&A en Controller.

Team Woon365

Raad en daad

Tijdens deze inspirerende en informatieve ochtend, behandelden we de uitdagingen op het gebied van digitalisering en informatisering binnen de woningcorporaties. Het programma was van 9:00 tot 13:00 uur, inclusief lunch. De volgende onderwerpen werden behandeld:

  • Woon365: Het ontstaan, het product en de toekomst.
  • Wat betekent Woon365 voor jullie als organisatie?
  • Een 360 graden beeld van woning en huurder: 365 dagen per jaar. Zo kunt u het realiseren.
  • Hoe u data-gedreven kunt werken en samen met andere woningcorporaties kunt innoveren.
  • De woningcorporatie waar u te gast bent, vertelt wat over de mindset die benodigd is om data-gedreven te kunnen werken, de voordelen van Woon365 en hoe u samen verder kunt innoveren.

Voor meer informatie over Woon365, kunt u kijken op onze website: www.woon365.nlOf Download de trend paper “De toekomst van wonen”.

Direct meer praktisch aan de slag? Vraag een demo aan (waarbij u kunt zien en ervaren hoe Woon365 werkt).

Hieronder vindt u een video over hoe de roadshow eruit zag. 

Meer weten of direct aan de slag?

U heeft waardevolle data en processen vastgelegd in applicaties en databronnen. U wilt deze data en processen gebruiken in nieuwe toepassingen. Apps, portalen en dashboards om snel meer waarde voor uw huurders te bieden. Wij realiseren een geïntegreerd dataplatform dat dit mogelijk maakt. En we helpen u de nieuwe toepassingen snel en effectief in gebruik te nemen.

Wilt u weten wat Woon365 voor uw organisatie op kan leveren? Het is nu mogelijk om op locatie een driedaagse demo aan te vragen. Na deze demo weet u en ziet u precies wat het dataplatform in de praktijk aan inzichten oplevert, en kunt u direct aan de slag met het datamodel en de dashboards die daarin ontwikkeld worden.

Neem nu contact op en vraag een driedaagse demo aan, bij u op locatie.

Meer informatie? Neem contact op!

Meer weten of direct aan de slag?

U heeft waardevolle data en processen vastgelegd in applicaties en databronnen. U wilt deze data en processen gebruiken in nieuwe toepassingen. Apps, portalen en dashboards om snel meer waarde voor uw huurders te bieden. Wij realiseren een geïntegreerd dataplatform dat dit mogelijk maakt. En we helpen u de nieuwe toepassingen snel en effectief in gebruik te nemen.

Wilt u weten wat Woon365 voor uw organisatie op kan leveren? Het is nu mogelijk om op locatie een driedaagse demo aan te vragen. Na deze demo weet u en ziet u precies wat het dataplatform in de praktijk aan inzichten oplevert, en kunt u direct aan de slag met het datamodel en de dashboards die daarin ontwikkeld worden.

Neem nu contact op en vraag een driedaagse demo aan, bij u op locatie.

Neem contact op