Trend paper: De toekomst van wonen

23 januari 2019

Erwin Lima

Digital content strategist

trend-paper-de-toekomst-van-wonen-woon365-dataplatform-woningcorporaties

De data-gedreven corporatie

De toekomst voor Woningcorporaties is data-gedreven. Zoveel is duidelijk. Maar hoe kan data-analyse precies bijdragen aan de doelstellingen die belangrijk zijn voor corporaties? Hoe draagt een dataplatform bijvoorbeeld bij aan betere service voor huurders of aan duurzamer wonen?

Hoe krijgt u de mensen in uw organisatie mee in de nieuwe, data-gedreven manier van denken? En hoe krijgt u de kwaliteit van uw data überhaupt op orde?

Om u te helpen bij uw denkproces bieden wij u dit boekje, dat begint met een interview met Roland Schweigl over de belangrijkste trends die momenteel spelen in “Nederland, corporatieland”. Lees meer over het hoe en waarom van het pad richting de data-gedreven corporatie.

Download de uitgebreide trend paper hieronder.

Trend paper: De toekomst van wonen

23 januari 2019

Erwin Lima

trend-paper-de-toekomst-van-wonen-woon365-dataplatform-woningcorporaties

De data-gedreven corporatie

De toekomst voor Woningcorporaties is data-gedreven. Zoveel is duidelijk. Maar hoe kan data-analyse precies bijdragen aan de doelstellingen die belangrijk zijn voor corporaties? Hoe draagt een dataplatform bijvoorbeeld bij aan betere service voor huurders of aan duurzamer wonen?

Hoe krijgt u de mensen in uw organisatie mee in de nieuwe, data-gedreven manier van denken? En hoe krijgt u de kwaliteit van uw data überhaupt op orde?

Om u te helpen bij uw denkproces bieden wij u dit boekje, dat begint met een interview met Roland Schweigl over de belangrijkste trends die momenteel spelen in “Nederland, corporatieland”. Lees meer over het hoe en waarom van het pad richting de data-gedreven corporatie.

Download de uitgebreide trend paper hieronder.

Meer weten of direct aan de slag?

U heeft waardevolle data en processen vastgelegd in applicaties en databronnen. U wilt deze data en processen gebruiken in nieuwe toepassingen. Apps, portalen en dashboards om snel meer waarde voor uw huurders te bieden. Wij realiseren een geïntegreerd dataplatform dat dit mogelijk maakt. En we helpen u de nieuwe toepassingen snel en effectief in gebruik te nemen.

Wilt u weten wat Woon365 voor uw organisatie op kan leveren? Het is nu mogelijk om op locatie een driedaagse demo aan te vragen. Na deze demo weet u en ziet u precies wat het dataplatform in de praktijk aan inzichten oplevert, en kunt u direct aan de slag met het datamodel en de dashboards die daarin ontwikkeld worden.

Neem nu contact op en vraag een driedaagse demo aan, bij u op locatie.

Meer informatie? Neem contact op!

Wij zijn Motion10 en wij helpen bedrijven
wendbaar en succesvol te zijn.

U heeft waardevolle data en processen vastgelegd in applicaties en databronnen. U wilt deze data en processen gebruiken in nieuwe toepassingen. Apps, portalen en dashboards om snel meer waarde voor uw huurders te bieden. Wij realiseren een geïntegreerd dataplatform dat dit mogelijk maakt. En we helpen u de nieuwe toepassingen snel en effectief in gebruik te nemen.

Wilt u weten wat Woon365 voor uw organisatie op kan leveren? Het is nu mogelijk om op locatie een driedaagse demo aan te vragen. Na deze demo weet u en ziet u precies wat het dataplatform in de praktijk aan inzichten oplevert, en kunt u direct aan de slag met het datamodel en de dashboards die daarin ontwikkeld worden.

Neem nu contact op en vraag een driedaagse demo aan, bij u op locatie.

Neem contact op